top of page

UTALVÁNY


Ne aggódjon többé amiatt, hogy vajon fog-e tetszeni az ajándéka annak, akit meg szeretne lepni! Ajándékozzon pihenést! Mondja meg milyen értékben szeretne ajándékozni, és mi küldjük önnek az elképzelt ajándék utalványt, mely minden alkalomra ideális ajándék!

CSOPORTOKNAK


Amennyiben 20 főnél nagyobb létszámban tartózkodna, arra külön megállapodás vonatkozik. Kérjük ez esetben vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy mihamarabb árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!

5 NAPON TÚL…


A birtokhoz tartozó 20 hektáros csodálatos környezet lehetővé teszi, hogy a természet közelségét kereső emberek teljesen kikapcsolódhassanak. Az elmélyüléshez, a madárcsicsergéses sétákhoz vagy gondtalan pihenéshez a legjobb helyen jár nálunk. Akciónk keretében 5 napon túli tartózkodás esetén 1 éjszakát ingyen tölthet el a birtokon. 

CSALÁDOKNAK


Családi összejövetelekhez, születésnapi vagy névnapi vacsorához, évfordulóhoz is ideális helyszín a birtok. Akciónk keretében a 3 év alatti gyermekek ingyen, a 14 év alattiak pedig 50% kedvezménnyel szállhatnak meg.

ÍRJON NEKÜNK!

Ha kérdése van a szállásfoglalással, a birtokkal, esetleg egy rendezvény szervezésével kapcsolatban, kérjük az alábbi űrlap kitöltésével lépjen kapcsolatba velünk.

Üzenetét továbbítottuk.

bottom of page